Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csetelünk

Címkék: csetponthu

2021.10.13. 17:25

juc_sex3.jpg

Csetelni sokan, sokféle indítékkal szoktak, ezzel nyilván nem mondok semmi újat. De a legtöbben, úgy gondolom, valamiféle valós vagy elképzelt partnerfelkutatási szándékkal csevegnek a neten. Nem véletlenül nem társkeresést írtam, hiszen a paertnerfelkutatás/keresés ennél némileg tágabb kategória. A lényeg, hogy a legtöbb csetelő szexuális alapú motívációinak engedve kezd el pötyögni. Sokan persze csak valamiféle aberrált vágyat elégítenek így ki, ténylegesen nem is keresik a valóságos találkozás esélyét, egyszerűen csak jólesik nekik, ha közölhetik beszélgetőpartnerükkel, nekik mekkora és mit művelnének vele, webkamszex, stb.. Ha tényleg akkora lenne, ha tényleg működne, ha tényleg - na mindegy.

Nem kívánnám az egész csetes társadalmat bemutatni, mert azt nem ismerem. Csak egy egészen kis szeletét. Akikkel találkozhattam. Vagy csak a hálón, vagy telefonon is, vagy pedig a való életben is.

Úgy képzeljük egyébként, csetelni direkte csak csetes oldalakon lehet. Ugyan! Csetelni ott lehet, ahol beszélgetési alkalom nyílik. Akár egy inernetes játékon is. Az első ismeretségemet éppen egy ilyen oldalon "szedtem össze". Valszeg nem csak mi melegedtünk össze ott a honlap rendeltetésszerű használata közben, mivel egy idő után az oldal üzemeltetői is rájöttek, náluk nem csak a játék játszik. Mikor jóval később, hosszú szünet után újból ellátogattam az oldalra, azt már részben közvetlen társkeresőként működtették. Az igazi csetes kalandok persze az igazi csetes oldalakon kezdődhetnek, aholis érdeklődési körünknek megfelelően különböző "szobákban" gyűlhetünk össze. Akit persze az erotika érdekel (hiszen pajzán kalandok szerepelnek a blogom alcímében!) az valami szex-szobába ugrik be rögtön. Öreg hiba! Millióan vannak ott, elsősorban komolytalanok. Vagy épp ugyan komolyan vehető potenciális partnerek, ők azonban már olyan sok aberrált fazonnal találkoztak az adott szobában, hogy érzékenyekké válnak és könnyen általánosítanak, egy-két mondat után bennünket is végérvényesen leírhatnak. Máshová kell tehát menni. Persze nem valami túlontúl elvont tematikus szobába (főzőcske, de okosan; a horgolás fortélyai; séták a pomázi erdőben, stb.), hanem valami jó kis semleges helyre: harmincon túliak, Budapest-szoba, Kecskemét-szoba, ilyesmik. Na, szépen elkezdve az ismerkedést (alkalmas, figyelemfelhívó, de nem túl harsány nicket választva az ismerkedés megkezdését a hölgyek is szívesen magukra vállalják!), hamar kiderül, kik azok, akiknek érdemes ilyen helyekre látogatni: bár nem kizárólagosan, de óriási lehetőségeik vannak azoknak az uraknak, akiket érdekelnek az oylan férjezett, 35 és 40 közötti hölgyek, kik még korán, huszas éveik elején nekiláttak a gyereknevelésnek és porontyaik felcseperedésével pótolni szeretnék, amit fiatalon nem tettek meg. Figyu, ezek a nők fiatalok, kívánatosak és szerelmesek akarnak lenni! Aki pedig nem akar szerelmes lenni közülük, szexelni az is fog veled!

Írni fogok róluk!

A bejegyzés trackback címe:

https://csetescsatak.blog.hu/api/trackback/id/tr3416720130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása